Tradiční rodinu považujeme za základní jednotku, jejímž smyslem je vytvořit prostředí pro zdravý vývoj, péči, vzájemnou úctu a lásku. Současný trend rozmachu sexuální nemorálnosti ve společnosti  a rozpadu rodin nepovažujeme za dobrý a správný.

 

OCHRANA DĚTÍ A MLÁDEŽE

1) Podporujeme ochranu dětí a mladistvých před sexistickou propagandou ve společnosti jak na veřejných prostranstvích, tak ve školách, učebnicích či výukových tématech.

GENDEROVÁ TÉMATA

2) Jsme proti genderovým snahách popřít veškeré přirozené rozdíly mezi pohlavími. Jsme proti degradaci sexuality na zábavní či výdělečnou činnost.

PRÁVO RODIČŮ NA SEXUÁLNÍ VÝCHOVU

3) Podporujeme právo rodičů na sexuální výchovu proti snahám vnutit sexistický životní styl všem bez možnosti jejich svobodné volby a jiného kulturního vnímání sexuality.

PRÁVO NA SVOBODA OD SEXISMU

4) Jsme pro právo na svobodu od všudypřítomného sexistického stylu, erotických reklam a máme za to, že by člověk měl mít svobodu pohybovat se po veřejném prostranství, aniž by musel být atakován potřebami jiných jedinců vystavovat svou nahotu či jinak se eroticky prezentovat a na okolí takto působit.

NEZAOPATŘENÉ DĚTI

5) Podporujeme adopci dětí kvalitními rodinami a jsme opatrní na možnost čistě výdělečné činnosti při péči o nezaopatřené děti. Nemyslíme si, že kdokoliv by se takto měl ujímat opuštěných dětí a stále máme za to, že děti nemají být předmětem výdělečné činnosti na žádný způsob. Proto si myslíme, že žadatelé o pěstounství by měli být kvalitně prověřeni a mělo by se co nejvíce zabránit zneužití tohoto institutu kýmkoliv.