Print this page

Žádost o podpis pro dokončení sběru 1000 podpisů nutných pro registraci strany

Prosíme příznivce, sympatizanty či ty, kteří sdílí naše hodnoty a postoje, mezi něž patří úcta k životu, respekt k lidem, touha po svobodě, odpor k násilí a nečistotě, k perverzitě, promiskuitě, korupci (více o našich postojích a hodnotách:  http://www.modernispolecnost.cz/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=15&Itemid=115), aby nám pomohli svým podpisem k dokončení registrace.

(bližší informace níže v textu po klinutí na Číst dále nebo na 737060035 (stačí napsat zprávu a my vám zavoláme), kontakt je možný i přes This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Našimi silami jsme schopni sesbírat, a v tuto chvíli již máme, kolem 500 podpisů, ale k registraci je  jich třeba 1000 (lépe je o něco více). Dokončení sběru podpisů bychom chtěli udělat do týdne, maximálně do dvou, abychom se mohli stihnout zaregistrovat ještě před komunálními volbami, kam bychom chtěli na základě tohoto projektu kandidovat (kandidátky musí být podány 66 dní předem, u nás v Bruntále přesně do 12 hod 5.srpna).

Letáček s bližšími informacemi (přes internet to nelze) je ke stažení pod článkem v přílohách, letáček můžeme i zaslat.

Děkujeme

2.7.2014

Přípravný výbor MODES

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 02 July 2014 09:01
Rate this item
(5 votes)
Administrator

Tradiční hodnoty v moderní době

Website: www.modernispolecnost.cz