Témata

Témata (59)

2016/3 Adopce dětí homosexuálními páry

Odmítáme návrhy umožňující adopce dětí homosexuálními páry i návrhy vedoucí tímto směrem. Jsou cestou k předefinování rodiny a jejího základního významu pro společnost. Naši zemi vidíme a prosazujeme jako zemi založenou na spravedlivých a prorodinných zákonech, ne zákonech měnících podstatu rodiny. Prosazujeme podobně jako je to již na Slovensku či Maďarsku, které to již mají, ústavní zakotvení definice manželství jako vztahu muže a ženy. 

Read more...

2016/2 K výročí vzniku Izraele

2016/2 - 14. května 1948 byla prohlášena Deklarace nezávislosti státu Izrael

 

Dnes, 68 let od této události patří stát Izrael k moderním státům přinášejícím dalším národům mnohé výdobytky vědy a techniky, patří ke státům stojícím na základech demokratické politiky a základních lidských právech.

Read more...

2015/13 Stát musí mít nad svými hranicemi kontrolu, to je základní princip

Domníváme se, že rezignace, ať už teoretická nebo pouze faktická, na ochranu vnějších hranic jakéhokoliv státního útvaru (či smluveného území) je obecně z principu chybou. Stát musí chránit své hranice a nikdo by neměl bez svolení dané země a bez určitého přehledu a kontroly na území státu vstupovat. Vláda daného celku je za toto zodpovědná z principu bezpečnosti a mandátu pro ochranu obyvatel z vnějšku i zevnitř.

Read more...
Subscribe to this RSS feed